aсоциация tango.bg

България

танго.бг е новата танго платформа на България,
една асоциация отворена за всеки.
www.tango.bg

мотото на танго.бг е: ... защото танго има значение!

танго.бг е дружество с идеална, некомерсиална цел, учредено през месец ноември 2010 година, за да представя различните аспекти на Tango Argentino културата в България.

танго.бг е първата подобна културна организация в България, обединяваща доброволните усилия на българските танцьори и преподаватели за по-ефективното разпространение, за развиване на нови партньорства и интеркултурни събития, свързани с Tango Argentino.

танго.бг прие за официални патрони на асоциацията:

  • Негово Превъзходителство посланика на Република Аржентина в България - г-н Гийермо Салвадор Асрак - Почетен член на асоциация tango.bg
  • Luis Mendez & Gabriela Gonzalez - преподаватели, танцьори и хореографи от Буенос Айрес, Аржентина - Почетни членове на асоциация tango.bg

танго.бг организира календар от събития, подчинени на автентичната култура на Аржентинско Танго, в сутрудничество с културни институции, артстисти, изпълнители, гост-преподаватели и хореографи от елита на световната танго-сцена.

танго.бг не фокусира вниманието си само и единствено върху танца като такъв, а се стреми да представя Tango Argentino като един социален и културен феномен със световна значимост и като неделима част от световното нематериално културно наследство на UNESCO.

Best Sneakers | NIKE AIR HUARACHE