HMSU Open-Air Festival: Broken Balkanz


Летният фестивал, организиран от H.M.S.U., има вече над 10 години история. Започнат като неформално събиране на дръм енд бейс фенове, събитието прераства в най-мощния купон на открито, обединяващ фенове на подплътената с бас музика.

Провежда се традиционно в покрайнините на София като предишните издания са били в близост до с. Балша, край с. Кътина, с. Мало Бучино, местността Дръмша и в Национален Парк Витоша край Владая. Гостите на изминалите фестивали са прекалено много, за да се изброят всички, но ето и някои от тях - Phace, Technical Itch, Hazard, Break, Dom & Roland, Big Bud, C4C, Taxman, Audio, Spor, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, Jamalski.

Фестивалът, организиран от H.M.S.U., е емблематично за родната сцена събитие, в което организаторите са и основни продуценти по всички направления. Именно така е възможен уникалният облик на събитието, създаден благодарение на съвместните усилия на много хора.

Hard Music and Sounds United (H.M.S.U.) е музикално движение с дръм енд бейс насоченост, с неформален старт през 1999г. От самото начало организацията има за цел да популяризира дръм енд бейс културата като цяло, а наред с това да приобщи нови почитатели към публиката си.

http://fest.hmsu.org/

bridgemedia | Asics Onitsuka Tiger