СПОДЕЛИ СОФИЯ - анимирана кампания
23.01.2014

България

“СПОДЕЛИ СОФИЯ” е анимирана кампания, реализирана в подкрепа на кандидатурата на София и югозападен регион за титлата Европейска столица на Културата 2019. Кампанията е реализирана от Фин Филм с финансовата подкрепа на СП "Култура" 2013.

Официално представяне, организирано от Асоциация за развитие на София и Столична община, ще се състои на:

23 януари 2014 (четвъртък) от 18.00 часа на ул.“Париж” №1

Кампанията “СПОДЕЛИ СОФИЯ” се състои се от 3 клипа, всеки от които с времетраене по 30 секунди. Идеята на клиповете, като съдържание и визия, е обвързана с разработената концепция на кандидатурата на София и нейните три основни програмни сезона - МИНАЛО НЕСВЪРШЕНО (Past Imperfect) , СЕГАШНО ПРОДЪЛЖИТЕЛНО (Present Continuum) и БЪДЕЩЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО (Future Reflective). 

Създаването на кампанията се базира на споделеност и участие на голям брой хора. В този проект взеха участие над 35 души от различни възрастoви групи, среди, националности и професии, всеки от които привърженик на каузата “Сподели София”. Измежду участниците има личности като сценографи, актьори, архитекти, аниматори, режисьори, учени, художници, финансисти, фотографи, музикални изпълнители, студенти, подрастващи и обикновенни мечтатели.

http://www.sofia2019.bg/bg/multimedia

latest Running | NIKE