Диско Анимационен Фънк
18.03.2014

България

Сдружение за съвременно алтернативно изкуство и култура –

„По действителен случай“ представя:

ФИЗИЧЕСКИ ПЪРФОРМАНС

„ДИСКО АНИМАЦИОНЕН ФЪНК

По идея на Огнян Голев

Концепция, хореография и изпълнение: Огнян Голев и Ивайло Димитров

Музика: Патрик Катани

Консултант: Ирина Голева

„Диско Анимационен Фънк“ изследва процесите на комуникация между мъжете и нужното време за осъществяване колаборацията помежду им. Как се достига до качествено взаимодействие, надхвърлящо сблъсъка, контрола и съревнованието. По какви начини генерираната креативна взаимовръзка преминава в споделяне и творчество. Колко възможни неизвестни може да съдържа тази физическа задача, до каква поредица от отговори се достига чрез алгоритъма на състоянията. 

„Диско Анимационен Фънк“ изследва чрез средствата на съвременния танц и музика полето на импровизация и конструира в четири части диалога между две еднополюсни сили. Екипът на проекта развива своите гледни точки по един нетрадиционен много-жанров начин, деликатно изграждайки свой общ композиционен стил.

„Диско Анимационен Фънк“ е танцово музикален чадър, изобретен да издържа на слънчеви бури и други сътресения. Отразявайки личния ритъм и звук, пристъпва напред в светлината на прожекторите с много собствена смес от усукани асид фънк експлозии, повлияни от съвременните танцови течения.

18 март 2014г. от 19 часа във Виваком Арт Хол (Телефонната Палата - ул. "Ген. Йосиф Гурко" 4)

Вход: двама с един билет от 10 лв. (билети се продават на място, непосредствено преди събитието)

Видео трейлър:     http://vimeo.com/86350366

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Министерство на Културата на Република България, Столична програма „Култура“ на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за Европейска столица на културата  - 2019г.

latest Nike Sneakers | NIKE HOMME