Концерт на Маргарита Писаренко - руски романси
24.06.2014


Маргарита Писаренко е мецосопрано, солист на Москонцерт. Рециталът е посветен на рождения ден на Пушкин и е безплатен.

Руски културно информационен център, ул. Шипка 34, мраморна зала

24.06.2014 г.

16:00 часа