Фестивал „МАЛЪК СЕЗОН” 2014
27.06 - 06.07.2014


Фестивал „МАЛЪК СЕЗОН” 2014

Театрална работилница "Сфумато"

27.06 - 06.07.2014 г.

Акцентите в програмата са:
   Работилница „Малък сезон”:
   - „Гласът от сцената”, с водещ Асен Аврамов, ателие за актьори и музиканти;
   - „С Михаил Чехов – за въображението”, с водещи Мирослава Гоговска, Иван Бърнев, Маргита Гошева
   - “Възстановки” – ателие за режисьори, по романа на Милен Русков „Възвишение”, с водещ Иван Добчев и с участието на Милен Русков;
   - Дискусия за новия език на театъра „Какво да се прави?”, с модератор Явор Гърдев
   
   И още:
   Поетични акции – литературно четене „Засега“, с участието на публиката и поетите Радослав Чичев, Ясен Василев, Иван Димитров, Мирослав Христов, Ясен Василев
   Танцови и театрални пърформанси, както и спектакли на Маргарита Младенова, Александър Събев, Стефан Москов със студенти от НАТФИЗ и НБУ.
   Филми на студенти от майсторски клас по кинорежисура 2013 на проф. Георги Дюлгеров, магистърска програма „Филмово и телевизионно изкуство” и на студентски филми от програма „Анимационно кино” към НБУ.
   Концерти на ученици от училището за народни инструменти в Котел, със специалното участие на Теодосий Спасов, „Усмихнати ноти”, „Мила Роберт представя”, „Gussfle Gen”, група „Карандила” и „Актьорите пеят”.
   
   Фотографски изложби
   Художниците на открито

   
   По традиция входът за зрители е свободен.
   
   „Малък сезон” се провежда с финансовата подкрепа на Министерство на културата и Столична община и е част от Календара на културните събития на Столична община. Фестивалът се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния регион за европейска столица на културата през 2019 г.

ПРОГРАМА

Sportswear free shipping | 『アディダス』に分類された記事一覧