SoExhibition: Молив @ SOHO
22.10 - 27.11.2014


SoExhibition е ежемесечното зареждане на стените в SOHO с храна за душата под формата на картини, фотографии и инсталации.

Представяме ви въображението на Яна Казакова, разгърнато в 28 изпъстрени с моливи илюстрации. 

Вдъхновението си Яна намира в животните, планината, морето, скалите и снега, излива го в творбите си и го насочва към децата. Защото за разлика от възрастните, малчуганите не са ограничени в мисленето си и нямат нужда от обяснения защо нещо е нарисувано по даден начин.

С Яна, Иван Раденков и Александър Маринов ще ви покажем и разкажем и историята на едно охлювче на име Арко и таралежчето Алкау. Те се зараждат във въображението на малкия Явор, чиито баща - писателят Иван Раденков създава десетки истории, за да доразвие фантазията на детето си в тези първи мигове на съзидателност. В последствие когато двамата виждат имагинерните си приятели на скицника на Яна, едновременно възкликват, сякаш виждат отдавна загубен приятел: „Аррррркооооо!... Алкаууууу!“. И така се ражда нещо красиво - първата книжка от поредицата „Истории от големия двор“ (https://www.facebook.com/BigYardTales).

На откриването на 22 октомври между 19 и 21 часа, ще си говорим с авторите за цветните им светове под звуците на музика и пийване.

Повече за авторката: www.facebook.com/YanaKazakovaIllustration

Вход: свободен

Линк към Facebook събитието: https://www.facebook.com/events/1474592822807302/

Best Sneakers | 2021 New adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone" GW0089 , Ietp