SoExtreme Art Camp 06.09.2014 @ SOHO

България

Както обещахме на рожденния ни ден, септември месец ще започнем зашеметяващо програмата си от събития с едно екстремно, арт случване, подобно на базарите, които организираме.

TOY MARKET "В самолет без билет"

България

Идеята да представим съвременното развитие на дизайна на играчки в България се превърна в среща, която събира интересни автори, работещи с различни материали и техники, но обединени от любопитството и палавата усмивка, необходими, за да играеш. Работата на някои от тях, може би Ви е вече позната от любимия магазин за подаръци или страниците на списанията, с други - ще се срещнете за първи път.

Събитието ще се проведе на 1 юни с любезното домакинство на "Контрабар" в НДК от 15 до 21 ч.

CHILL STATION - In the STAR GATE ROOM - 23/24/25 МАЙ

България

Global Vision Circle с радост представя следващото издание на платформата за нова култура “CHILL STATION - In the Star Gate Room”, което ще се случи в BULGARIA Mall – в тайнственото пространство от спектакъла на Театъра на сетивния Лабиринт „Терминал ∞”. На 23/24/25 май „ЗВЕЗДНИЯТ ПОРТАЛ“ на CHILL STATION ще отвори врати към други измерения ( от Реалсността вътре и извън нас), на територия от 400 кв.м, в атмосфера от UV осветление, космически декори и покрит с килими и възглавници под!

Ден на отворените врати в Дневен център "СВЕТОВЕ"


На 19 октомври /събота/  от 11.00 до 13.30 ч. ще се проведе третият по ред Ден на отворените врати в Дневен център за хора с интелектуални затруднения  към Фондация „Светът на Мария“ с адрес гр.

Sofia Game Jam 2014

България

За първи път България ще вземе участие в инициативата Global Game Jam. Събитието се провежда от 5 години по целия свят, като през 2013 участие взеха 319 града в общо 63 страни по света, с 16 705 регистрирани участника.

Харесай България


България е една. Харесай България.

"Култура онлайн-уебтехнологиите в подкрепа на българските традиции"


Започна гласуването на публиката за победител в инициативата "Култра онлайн-уебтехнологиите в подкрепа на българските традиции". На победителя ще му бъде направен нов уебсайт. Гласуването ще продължи до 21 август! Гласувайте за фаворита си тук: http://coolture.info/

Kолекция бижута на Tzuri Gueta


На 18 юни от 17 часа галерия Теста представя коле

Sofia Design Week


Sofia Design Week (21 - 30 Юни) е международен фестивал за дизайн и визуална култура. Провежда се всяка година през юни месец в София. Програмата му включва професионален форум с участието на изтъкнати имена от цял свят и ред събития със свободен достъп за широката публика - изложби, творчески работилници, дискусии, лекции, детска програма, филми, книги, партита.

Градски шик - конкурс за ръчно изработени бижута 2013

България

Стартира ежегодният конкурс за ръчно изработени бижута на Marabu.bg! Темата за 2013 е “ГРАДСКИ ШИК”! Каним ви да се включите със своята интерпретация на бижута, вдъхновени от една изключително предизвикателна тема. Помислете какви ще бъдат тенденциите за новия сезон, какво ще ви направи модерни и атрактивни под безбройните светлини в града. Очаровайте ни с модели, които носят самочувствие, блясък и стил.

Subscribe to дизайн